[Afisz teatralny. Incipit:] Państwowy Teatr Lalki i Aktora Miniatura w Gdańsku przedstawia klechdę sezamową Bolesława Leśmiana w adaptacji Zbigniewa Kopalki Zaklęty rumak. ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Inscenizacja i reżyseria: Michał Zarzecki.