Ex Libris Zofii Nieradko / Z. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1984)
Fragment twarzy kobiecej w woalce, wzdłuż lewej krawędzi bukiet wiosennych kwiatów: przebiśniegi, żonkile, tulipan. U dołu napis: Ex Libris Zofii Nieradko, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.