[Afisz. Incipit] Polski Związek Zachodni Obwód Wejherowo podaje ... odbędzie się ... Wystawa Piaśnicy znalezionych dokumnetów po pomordowanych ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wystawie w wejherowskim gimnazjum 8-22.12.1946 r.