[Afisz. Incipit] Polski Związek Zachodni Obwód Wejherowo podaje ... odbędzie się ... Wystawa Piaśnicy znalezionych dokumnetów po pomordowanych ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wystawie w wejherowskim gimnazjum 8-22.12.1946 r.
Keywords: Wielka Piaśnica, Zbrodnia (1939-1940) -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.