[Afisz. Incipit] Obwieszczenie ... w sprawie przeprowadzenia w roku 1961 przymusowych szczepień ochronnych przeciw durowi brzusznemu ... / Michał Kaczan. - Kaczan, Michał ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o przeprowadzeniu przymusowych szczepień w okresie od 15 marca do 15 kwietnia 1961 r. przez Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Starogardzie Gdańskim.