Ex Libris Bogny [Jakubowskiej] Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1968)
Splecione litery JB, napis: Ex Libris Bogny. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.