Ex Libris Jerzego Drużyckiego / Jóżef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1980)
Klęcząca w okinie naga kobieta odsłniąca zasłonę, napis: Ex Libris Jerzego Drużyckiego, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.