Prezydent Młynarczyk wita króla Belgów przed Ratuszem Głównomiejskim w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia prezydenta Gdańska Jerzego Młynarczyka witającego przed Ratuszem Głównego Miasta króla Belgów Baldwina I, 13 października 1977 rok.