An unsere Brüder im Heere! - Branderburgische Provinzial-Versammlung der verbundenen monarchisch-constitutionellen Vereine (Potsdam : Gedruckt bei C. Krämer, 1848)
Odezwa do żołnierzy.
Pod tekstem: Potsdam, den 5. December 1848.
Pod tekstem: im Auftrage: Puhlmann. Heegewaldt.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Czcionka gotycka.
Keywords: Druki ulotne -- Niemcy -- 19 w; Niemcy -- 1848-1849 (Rewolucja) -- źródła; Niemcy -- polityka i rządy -- 1848-1849 -- źródła; Odezwy -- 19 w