FFP Festiwal Filmów Polskich. ([wydawca nieznany], 1961)
Plakat kina "Delfin" z repertuarem Festiwalu Filmów Polskich z września 1961 r. W repertuarze: Pokolenie, Ostatni etap, Zezowate szczęście, Zakazane piosenki, Ewa chce spać, Popiół i diament, Kanał i inne.