FFP Festiwal Filmów Polskich. (Szczecin : [wydawca nieznany], 1961)
Plakat kina "Delfin" z repertuarem Festiwalu Filmów Polskich z września 1961 r. W repertuarze: Pokolenie, Ostatni etap, Zezowate szczęście, Zakazane piosenki, Ewa chce spać, Popiół i diament, Kanał i inne.
Na plakacie dodatkowe informacje: Godziny rozpoczynania seansów będą podane w prasie i w gablotkach kin. Przedsprzedaż biletów w Pawilonie Turystycznym w Bramie Portowej.
Keywords: Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.; Kina (budynki); Film polski; Kina -- Polska -- Szczecin -- 20 w; Plakat; Plakaty -- 1945-1990.