Friherre Sewedh Both J. Falck. - Falck, Jeremiasz (ok. 1610-1677) ([s.n.], 1650)
Przedstawia portret barona Sewedta Botha. Ukazany w popiersiu, ujętym w 3/4 w prawo, otoczonym owalną ramą, na tle szrafowanego prostokąta kompozycji.