Ulica Wały Piastowskie : widok na Dyrekcję DOKP / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia widok na budynek dyrekcji PKP spod Pomnika Poległych Stoczniowców 1970, około 1985 r.