Leszek Kołakowski - Kto z Was chciałby rozweselić pechowego nosorożca / Teatr "Baj Pomorski". (Teatr "Baj Pomorski", 2009)
Plakat premiery, która odbyła się 18 stycznia 2009 r. Nieczytelne nazwisko autora przy prawej krawędzi.