[Lech Kaczmarek] - Pepliński, Edmund (Gdańsk, 1959)
Przedstawia biskupa Lecha Kaczmarka w stroju chórowym w kościele Mariackim w Gdańsku, 1959 rok.
Data według przedstawienia.
Tytuł nadany przez katalogującego według przedstawienia.
Fotograf według pieczątki na rewersie.
Keywords: Kaczmarek, Lech -- (1909-1984) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk