Aktor - mit - człowiek - wspomnienie o Zbyszku Cybulskim wystawa czynna w Muzeum Hiostorii Katowic 10.09.2004 - 17.10.2004 / kurator wystawy M. Katarzyna Gliwa. - Gliwa, Maria Katarzyna (Muzeum Historii Katowic, 2004)
Zdjęcia z otwarcia i fotograficzna dokumentacja wystawy.