[Afisz. Incipit] Wezwanie. Zarzad Miejski m. Elblaga na podstawie ... / J. Skarzynski. - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z 29.11.46 roku informujący o nakazie zgłoszenia posiadania i użytkowania gruntu.