Ex-Libris Dr. Rudolph Steinbach Héroux. - Héroux, Bruno (1868-1944) (1910)
Przedstawia trzy nagie kobiety, jedna z wagą w ręku, druga wskazuje na miejscowość znajdującą się na kamiennej płycie, pod którą leży trzecia i czyta książkę. Napis u góry: Ex-Libris, u dołu: Dr. Rudolph Steinbach. Sygn. aut. i data ryta poniżej kompoz.