Exlibris Gdańsk Library the Polish Academy of Sciences / [Martin R. Baeyens]. - Baeyens, Martin R. (1943- ). ([wydawca nieznany], 2018)
Na stronicach otwartej książki widok morza i pływające w nim krewetki, napis u góry: the Polish Academy of Sciences, u dołu pod książką exlibris Gdańsk Library.