[Afisz teatralny. Incipit] "Niespokojna Starość" Sztuka w czterech aktach Leonida Rachmanowa tłumaczenie Pawła Hertza / Państwowy Teatr im. Stefana Jaracza Olsztyn-Elbląg. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o przedstawieniach od 6.03.1951 r. w sali Teatru przy ul. Kościelnej 8.