Aktywacja projekt realizowany przy wspołudziale środkow Europejskiego Funduszu społecznego w ramach Inicjatywy Wspólnotowej EQUAL. (Centrum Partnerstwa Społecznego "Dialog" : Inicjatywa Wspólnotowa EQUAL, 2008)
Informacje o rezultatach trzech partnerstw: "Platforma e-Dialog", "Przedsiębiorczość w Sieci" oraz "Modelowy Ośrodek Szkoleniowo-Konsultacyjno-Stażowy Renowator" w ramach kampanii informacyjno-edukacyjna "Aktywacja" w ramach Inicjatywy Wspólnotowej EQUAL.