Und Ihr? Zeichnet Kriegsanleihe - Erler, Fritz (1868-1940). (Berlin : Hollerbaum & Schmidt, 1916)
Plakat propagandowy z czasów I wojny światowej.
Data na podst. treści.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty; Wojna światowa (1914-1918) -- propaganda