Piaskarka na ulicy Powstańców Warszawy w Sopocie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia piaskarkę na ulicy Powstańców Warszawy w Sopocie 1978 r.