Piaskarka na ulicy Powstańców Warszawy w Sopocie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia piaskarkę na ulicy Powstańców Warszawy w Sopocie 1978 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Sopot (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk