Po co ta wojna? ([S.l. : s.n., 1940)
Antysemicki druk z pierwszych lat II wojny światowej, w którym żydów owinia się za wojnę.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Antysemityzm -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne