Statek parowy - Stryjec, Ryszard (1932-1997). ([Gdańsk], 1971)
Przedstawia stylizowaną sylwetkę parowca na nabrzeżu na tle architektury.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.