[Afisz. Incipit] Kierownictwo Przedszkola Nr 2 urządza ... Wielką Zabawę w sobotę 13.IX.1947 r. ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.