[Don Kichot w młynie] / Wł. Lam. - Lam, Władysław (1893-1984) (1922)
Przedstawia wnętrze młyna, gdzie Don Kichot atakuje wzniesionym w prawej ręce mieczem worki z mąką. Po lewej stronie mężczyzna z lampą w lewej ręce przypatruje się, wstrząśnięty, scenie.