[Afisz. Incipit:] Catherine Valente na VII Międzynarodowym Festiwalu Piosenki. (Sopot : [wydawca nieznany], 1967)
Sztrajfa informująca o występach artystki na Festiwalu w Sopocie 17.08.1967 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne