Ex Libris Helmut Arndt W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1986)
Przedstawia plecionkę, u dołu napis: Ex Libris Helmut Arndt. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.