Trzeci Protokół Fakultatywny do Konwencji : komentarz - Jaros, Paweł (1961- ). (2015)
Zakres i treść: część I (postanowienia ogólne - art. 1 - 4), część II (procedura składania zawiadomień - art. 5 - 12), część III (postępowanie wyjaśniające - art. 13 - 14), część IV (postanowienia końcowe - art. 15 - 24).
Tyt. nagł.