Oferta usług wspomagających proces opracowania zbiorów w bibliotekach : wybrane przykłady / Agnieszka Łakomy. - Łakomy-Chłosta, Agnieszka
Słowa kluczowe: automatyczne opracowanie, outsourcing, centralnie drukowane karty katalogowe, import danych bibliograficznych, retrokonwersja katalogów kartkowych.