[Afisz. Incipit] W dniu 30 maja 1950 ... odbędzie się ... Wielki koncert rozrywkowy ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o koncercie na odbudowę Warszawy i Gdańska w Teatrze Wielkim w Gdańsku-Wrzeszczu, 1950 rok.