[Afisz. Incipit] Związek Inwalidów Wojennych Rzeczypospolitej Polskiej ... obchodzi ... uroczystość 25-lecia istnienia Koła ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o uroczystościach jubileuszowych Związku Inwalidów Wojennych Rzeczypospolitej Polskiej, 11.07.1948.