[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Dnia 7 lutego 1948 r. ... w sali Hotelu "Polonia" w Gniewie odbędzie się Roczne Walne Zebranie ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zebraniu członków Straży Pożarnej w Gniewie.