[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Dnia 7 lutego 1948 r. ... w sali Hotelu "Polonia" w Gniewie odbędzie się Roczne Walne Zebranie ... (Gniew : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zebraniu członków Straży Pożarnej w Gniewie.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Straż pożarna; Gniew (woj. pomorskie, pow. tczewski, gm. Gniew); Druki ulotne