Władza symboliczna prezydenta RP na przykładzie polityki historycznej Lecha Kaczyńskiego - Rycman, Anna. (2012)
Słowa kluczowe: władza prezydenta, Lech Kaczyński.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 51-52.
Dostępny rownież online.
Keywords: Kaczyński, Lech -- (1949-2010) -- myśl polityczna i społeczna; Władza (nauki społeczne).; Prezydenci -- Polska -- 1990-.