Ex Libris B. Kres - Skiba, Janusz (1932- ).; Kres, Bogdan (1932-2003). ([S.l., 1976)
Przedstawia otwartą książkę, na której znajduje się napis: Ex Libris, nad nią odwrócona flaszka, a z kart książki zwisa winne grono. U dolu napis: B. Kres.
Nazwisko aut., technika graf. i data na odwrociu.