Ex Libris Feliksa Rajczaka / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1982)
Sylwetka Wenus Botticellego na tle muszli, u dołu napis: Ex Libris Feliksa Rajczaka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.