Żuraw Gdański - Snarski, Paweł (1941-1986). ([Gdańsk], 1965)
Przedstawia bramę Wielki Żuraw w Gdańsku.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Żuraw Wielki (Gdańsk, Polska ; brama).