Wrzeszcz : ulica Marchlewskiego nr 15 - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk], 1982)
Przedstawia kamienicę numer 15 przy ulicy Dmowskiego (dawniej Marchlewskiego), 1982 rok.
Autor według podpisu na obwolucie zespołu zdjęć.
Data ołówkiem na rewersie.
Miejsce wydania według autora.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Keywords: Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk