Ex Libris Andrzeja Truchlińskiego / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1973)
Ukoronowany wąż oplatający maskę teatralną, wokoło napis: Ex Libris Andrzeja Truchlińskiego, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.