[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o badaniu mięsa przywozowego - Gdańsk (Polska). Zarząd Miasta (Gdańsk : Zarząd Miejski w Gdańsku, 1946)
Afisz informujący o przepisach związanych z dozorem mięsa 30.04.1946.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Pod tekstem: Prezydent Miasta Gdanska (-) Fr. Kotus-Jankowski.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła