Aus Danzigs Vergangenheit - Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag : Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia widok Ratusza Głównego Miasta wykonany przed 1870 r.
Data wyd. wg biogramu wyd. i budowy poczt.