Linné. - Bibliographisches Institut (Lipsk) ([Niemcy] : Bibliographisches Institut (Lipsk), 1850)
Przedstawia Karola Linneusza portert w półpostaci, zwrócony w lewo, twarzą na wprost, w prostokątnej ramie.
Nad polem kompozycji po lewej Ms. Conv. Lex. No. 363. Pod polem kompozycji tytuł. poniżej: Inst. Bibl. excudit.
Data i miejsce powstania na podstawie działalności wydawcy.
Keywords: Linneusz, Karol -- (1707-1778); Grafika niemiecka; Staloryt