Ul. Armii Krajowej domy nr 60, 18, 19 / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia widok na Gdańsk z wiaduktu na alei Armii Krajowej, widoczne budnynki nr 60, 18 i 19, ok. 1985 r.