Ul. Armii Krajowej domy nr 60, 18, 19 - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia widok na Gdańsk z wiaduktu na alei Armii Krajowej, widoczne budnynki nr 60, 18 i 19, ok. 1985 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia i inwentarza.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie