Zarządzenie Starosty Powiatowego Kościerskiego w sprawie "Dwutygodniowej Akcji Czystości" / Arendt. - Arendt, Aleksander (1912-2002) ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o akcji kwiecień 1948 r.