W obronie racji narodowych przed anarchią społeczną i egoizmem partyjnym / Niezależna Grupa Polityczna. (Wydawnictwo Niezależnej Grupy Politycznej, 1980)
Ulotka z oświadczeniem w sprawie wydarzeń sierpniowych.