Ulica Długa, po odbudowie, nowy portal Domu Uphagena nr 12 [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1960)
Przedstawia portal Domu Uphagena przy ul. Długiej 12, po odbudowie, 1960 r.